Short Lease

Bepaald zelf de looptijd

Kies zelf een voertuig

Sluit de deal

eenmalige betaling

Zorgeloos rijden

 

Snel en tijdelijk een auto nodig? Voor een shortlease in Eindhoven bent u bij DIRECT ONDERWEG B.V. op het juiste adres! We beschikken over een ruim aanbod aan auto’s van verschillende merken, prijsklassen en maten van de auto’s. Zo is er voor iedereen wel iets. We kunnen dit zo snel mogelijk regelen als u wilt! 

Door het brede aanbod van auto’s is er in iedere prijsklasse wel iets te vinden. Zo kunt u bijvoorbeeld terecht voor een leuke sportieve auto maar, ook kunt u terecht voor ruime gezinsauto’s. Voor het actuele aanbod kunt u contact opnemen.  Doordat u zelf de duur van de lease kunt bepalen heeft u geen last van vervelende en lange leasecontracten. Daarom is deze vorm van leasen het meest flexibel. Bekijk de Algemene Huurvoorwaarden hier.

U kunt het beste voor een shortlease kiezen als u voor een bepaalde tijd een auto wilt leasen. Dit kan voor een dag zijn maar, dit kan ook voor een langer periode zijn. Ook kunt u gemakkelijk uw leaseperiodes verlengen als u de auto langer nodig hebt. Doordat u dit zelf allemaal in de hand hebt krijgt u hierdoor een beter inzicht en kunt u makkelijk voor uzelf bepalen hoelang u de auto nodig hebt.  Voor de Mogelijkheden en meer informatie over shortlease kunt u onze leaseadviseurs bereiken op 06 57 70 71 34

 

X